Winkel

Historie en assortiment

Bloemsierkunst Flierman bestaat al sinds 1950 en heeft in de loop der tijd al diverse metamorfoses ondergaan. Het is een bloemenspeciaalzaak met een ruim assortiment boeketten, snijbloemen, kamerplanten en planten voor terras en balkon. Ook is er een assortiment van glas, potterie en aanverwante artikelen.

Binderij

De medewerkers van Bloemsierkunst Flierman maken alle boeketten zelf in de binderij. Als klant kunt u zelf aangeven met welke bloemen u een boeket gebonden wilt hebben en in welke stijl, bijvoorbeeld plukboeket, veldboeket, rond gebonden als biedermeierboeket of als structuurboeket.

Doelgroep

Het bedrijf richt zich zowel op particulieren als op ondernemingen en instellingen. Een van de services is het boeketabonnement, waarbij elke week of om de week een boeket op vaas geschikt bij u wordt bezorgd. Ook een bloemenarrangement kan op deze wijze worden verzorgd.

Gelegenheidsbloemwerk

Bloemsierkunst Flierman kan allerlei gelegenheidsbloemwerk verzorgen, zoals een bloemstukje voor een jarige, zieke, geboorte of jubilaris, maar ook voor een opening of jubileum van een zaak, een kleine versiering, een huwelijk of een overlijden. Hierbij kunt u op een rustige plek in de zaak aan de hand van voorbeeldboeken en deskundig advies van de medewerkers uw bloemwerk samenstellen. Met name bij een overlijden is het een van de laatste gelegenheden om iets voor een dierbare te betekenen. Dan wilt u dat een graftak of rouwarrangement, rouwboeket of rouwkrans overeenkomstig uw wens wordt verzorgd.

Bezorgservice

Het is mogelijk uw boeketten, planten en bloemwerk te laten bezorgen in de regio Deventer (Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Bathmen,Terwolde, Twello, Epse, Gorssel, Wesepe, Olst en Boskamp). 

Tevens is de zaak aangesloten bij de verzendorganisatie Fleurop, zodat uw bloemengroet verstuurd kan worden naar elke plaats in Nederland, Europa of andere plaats op de wereld.